Reserveer nu: 0529 – 45 17 82

Schepijs Ommen

Wil je jouw vingers aflikken bij het lekkerste schepijs van Ommen? Kom dan langs bij IJssallon Ekkelenkamp! Al jaar en dag is Ekkelenkamp een begrip in Ommen en omstreken. En zelfs ver daarbuiten, dankzij toeristen die het woord over Ekkelenkamp door heel Nederland verspreiden. De ijssalon is bekend geworden om haar heerlijke softijs en sinds een aantal jaren kun je er ook terecht voor schepijs in allerlei bijzondere smaken.

Inspiratie uit eigen patisserie

Er zijn verschillende heerlijke smaken schepijs in Ommen in de ijssalon die regelmatig wisselen. Natuurlijk kun je kiezen voor de welbekende smaken schepijs vanille, banaan of aardbei. Maar wat dacht je van arretjescake, hazelnootschuimtaart of lemoncake ijs? Voor het maken van nieuwe smaken haalt eigenaar Ron Ekkelenkamp vaak inspiratie uit hun eigen patisserie. Ron: “Het leuke van schepijs is dat je bijna alle smaken ijs kunt maken. Ik kijk bijvoorbeeld naar onze verschillende soorten gebak en probeer die smaken vervolgens te verwerken in ons ijs.”

Ron is inmiddels de derde generatie Ekkelenkamp die aan het roer staat. De ijssalon is al sinds de jaren 50 een begrip. Ron: “De liefde voor ijs is er met de paplepel ingegoten. Mijn opa zag al snel toekomst in het maken en verkopen van softijs en mijn vader is hierop verder gegaan.” Nu heeft Ron schepijs toegevoegd aan het assortiment en houdt hij zich iedere dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken.

Proef het overheerlijke schepijs Ommen

Schepijs Ommen

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle smaken schepijs? Ommen is waar je moet zijn! Je bereikt Ekkelenkamp door vanaf het centrum de Vechtbrug over te steken. Ons terras zit zowel aan de rechter- als de linkerkant. In het zomerseizoen is ons terras iedere dag geopend, in principe tussen 11:00 en 21:00 uur. De tijden zijn echter afhankelijk van het seizoen en het weer. Hoe meer zon, hoe langer we open zijn.

Naast onze ijssalon zit ook ons restaurant en patisserie. Hier kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie, lunch of diner. Lees hier meer over ons restaurant.

Openingstijden Restaurant

Di t/m Do

9:30 tot 17:30


Vr & Za

9:30 tot 22:00


Zondag

10:00 tot 18:00


PATISSERIE


Di t/m Za

9:30 tot 17:00


Zo

10:00 tot 17:30OPENINGSTIJDEN KEUKEN


Lunch


Di t/m Zo

11:00 tot 16:30


Diner


Vrijdag en zaterdag

17:00 - 20:00


Openingstijden IJssalon

Maandag

13:00 tot 22:00


Dinsdag t/m zondag

10:00 tot 22:00


Of bel: 0529 – 45 17 82