Reserveer nu: 0529 – 45 17 82

Restaurant Ommen

Restaurant terras geopend van dinsdag t/m zondag van 12:00 tot 18:00 uur.

Klik hier voor onze Terras kaart (pdf)

Om teleurstelling te voorkomen vragen we u van te voren te reserveren via 0529-451782 of via het reserveringssysteem onderaan de website.

Ons snackloket is di t/m zo vanaf 10 uur geopend voor Ekkelenkamp To Go en onze ijssalon is dagelijks geopend.

Klik hier voor ons Ekkelenkamp To Go assortiment (pdf)

We hopen u snel weer te mogen ontvangen in ons restaurant.


Aan de zuidkant van Ommen, net over de Vechtbrug, vindt u ons sfeervolle Restaurant. Ommen centrum ligt op een steenworp afstand, maar toch bevindt Restaurant Ekkelenkamp zich midden in de bosrijke omgeving.

Door deze prachtige ligging is Ekkelenkamp Restaurant Ommen een perfecte bestemming voor uw lunch of diner. Maar natuurlijk ook voor een kopje koffie of thee met gebak uit onze eigen patisserie.

3-gangen keuzemenuRestaurant Ommen interieur

Voor het diner bieden wij een 3-gangen keuzemenu tegen een vaste prijs. Onze kaart wisselt per seizoen, zodat u elk seizoen kunt kiezen uit nieuwe gerechten. Zo gaan we in het voorjaar natuurlijk mee met de aspergetijd en in de zomer bieden we heerlijke lichte zomerse gerechten. In de herfst staat er uiteraard wild op de kaart en in de winter vindt u fijne warme winterse gerechten.

Ons gastvrije en vriendelijke personeel heet u welkom in ons moderne en warm ingerichte restaurant Ommen. Laat u eens verrassen door de heerlijke gerechten, bereid onder leiding van onze chefkok. Bij elk gerecht adviseert ons vakkundige personeel u graag over de best passende wijnen.

Plate gerechten

Natuurlijk is het ook mogelijk om de gerechten los te bestellen. Daarnaast hebben we buiten de kaart om nog verschillende plate gerechten. Deze gerechten worden geserveerd met frietjes en een frisse salade.

Voor onze kleine gasten

Voor onze kleine gast hebben wij een speciaal kindermenu of verschillende losse gerechten. Ook kunt u gebruik maken van onze veilige kinderstoel.

Om teleurstelling te voorkomen vragen we u van te voren te reserveren.

Koffie met Gebak

Na een wandeling in de bossen van Ommen even genieten van een heerlijke kop koffie met gebak uit onze eigen patisserie? Breng dan een bezoek aan Ekkelenkamp Restaurant Ommen, want wij hebben een ruim aanbod aan taarten en andere lekkernijen, elke dag vers gemaakt.

Het is ook mogelijk om onze zoete lekkernijen te bestellen of af te halen als traktatie voor thuis.

En wat dacht u van heerlijk softijs of een smaakvolle sorbet in de zomermaanden. Ekkelenkamp serveert al sinds 1960 het lekkerste softijs van Ommen en omstreken.

Kom eens langs en neem plaats op ons ruim opgezette terras aan de voorkant van ons restaurant of aan de overkant van de weg rondom de ijskiosk.

Openingstijden Restaurant

Restaurant (Terras)


Dinsdag t/m Zondag

12:00 tot 18:00


Ekkelenkamp To Go (snackloket)


Dinsdag t/m Zondag

10:00 tot 19:00


Patisserie (afhalen op bestelling)


Dinsdag t/m Zaterdag

10:00 tot 19:00


Openingstijden IJssalon

Maandag t/m Vrijdag

11:00 tot 21:00


Zaterdag & Zondag

11:00 tot 21:00


Openingstijden zijn weersafhankelijk