Reserveer nu: 0529 – 45 17 82

Restaurant Ommen

 

Aan de zuidkant van Ommen, net over de Vechtbrug, vindt u ons sfeervolle Restaurant. Ommen centrum ligt op een steenworp afstand, maar toch bevindt Restaurant Ekkelenkamp zich midden in de bosrijke omgeving.

Door deze prachtige ligging is Ekkelenkamp Restaurant Ommen een perfecte bestemming voor uw lunch of diner. Maar natuurlijk ook voor een kopje koffie of thee met gebak uit onze eigen patisserie.

Diner

Onze kaart wisselt per seizoen, zodat u elk seizoen kunt kiezen uit nieuwe gerechten. Zo gaan we in het voorjaar natuurlijk mee met de aspergetijd en in de zomer bieden we heerlijke lichte zomerse gerechten. In de herfst staat er uiteraard wild op de kaart en in de winter vindt u fijne warme winterse gerechten.

Bekijk hier onze menukaart

Ons gastvrije en vriendelijke personeel heet u welkom in ons moderne en warm ingerichte restaurant Ommen. Laat u eens verrassen door de heerlijke gerechten, bereid onder leiding van onze chefkok. 

Plate gerechten

Natuurlijk is het ook mogelijk om de gerechten los te bestellen. Daarnaast hebben we buiten de kaart om nog verschillende plate gerechten. Deze gerechten worden geserveerd met frietjes en een frisse salade.

Voor onze kleine gasten

Voor onze kleine gast hebben wij een speciaal kindermenu of verschillende losse gerechten. Ook kunt u gebruik maken van onze veilige kinderstoel.

Om teleurstelling te voorkomen vragen we u van te voren te reserveren.

Koffie met Gebak

Na een wandeling in de bossen van Ommen even genieten van een heerlijke kop koffie met gebak uit onze eigen patisserie? Breng dan een bezoek aan Ekkelenkamp Restaurant Ommen, want wij hebben een ruim aanbod aan taarten en andere lekkernijen, elke dag vers gemaakt.

Het is ook mogelijk om onze zoete lekkernijen te bestellen of af te halen als traktatie voor thuis.

En wat dacht u van heerlijk softijs of een smaakvolle sorbet in de zomermaanden. Ekkelenkamp serveert al sinds 1960 het lekkerste softijs van Ommen en omstreken.

Kom eens langs en neem plaats op ons ruim opgezette terras aan de voorkant van ons restaurant of aan de overkant van de weg rondom de ijskiosk.

Openingstijden Restaurant

Di t/m Do

9:30 tot 17:30


Vr & Za

9:30 tot 22:00


Zo

10:00 - 18:00


PATISSERIE


Di t/m Za

9:30 tot 17:00


Zo

10:00 tot 17:30OPENINGSTIJDEN KEUKEN


Lunch


Di t/m Zo

11:00 tot 16:30Diner


Vrij & Za

17:00 tot 20:00


Openingstijden IJssalon

Maandag

13:00 - 20:30


Dinsdag t/m Vrijdag

12:00 - 20:30


Zaterdag & Zondag

11:00 - 20:30


Of bel: 0529 – 45 17 82