Reserveer nu: 0529 – 45 17 82

Waardebonnen

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Wat dacht u van waardebonnen van onze ijssalon of een dinerbon van ons restaurant.

Waardebonnen Ekkelenkamp Ommen

Dinerbon restaurant

Een origineel cadeau geven? Geef eens een koffie of cappuccino weg, met een lekker stuk gebak uit onze patisserie. Een kop thee of een espresso kan natuurlijk ook. Wilt u het grootser aanpakken? Geef dan eens een diner weg. Met onze dinerbon kiest u zelf voor welk bedrag de ontvanger bij ons kan eten. U kunt dus een compleet 3-gangen menu als cadeau geven. Wij serveren heerlijke gerechten en gebruiken altijd seizoensgebonden producten. Zo blijven we actueel en heeft u elk seizoen weer een andere keuze. Naast heerlijke, verse gerechten zorgen wij ook dat u een gezellige en geheel verzorgde avond hebt. Meer informatie over ons restaurant vindt u hier. Bekijk van tevoren ook eens onze menukaarten.

Prijzen:

  • Koffie met gebak voor 2 personen: €12,50
  • Dinerbon: Bedrag naar keuze

Waardebonnen IJssalon

IJsstrippenkaarten, een leuk en verkoelend cadeau voor tijdens de zomerdagen, maar ook lekker als de zon er een keer minder zin in heeft. Het ijs van Ekkelenkamp is bekend in de wijde omgeving, een leuke kans dus om iemand dit te laten proeven! Wij hebben de keuze uit drie verschillende bonnen: schepijs, sorbets of oubliehoorntjes met softijs. Wij hebben vele smaken ijs. Lees hier meer over onze ijssalon.

Prijzen:

  • Waardebon voor 4 oubliehoorns: €7,20
  • Waardebon voor 2 sorbets: €8,20
  • Waardebon voor 10 bolletjes schepijs: €13,-

Waardebon verlopen in corona sluiting!

De waardebonnen die verlopen zijn tijdens onze sluiting wegens de corona maatregelen zullen wij vanaf het moment van heropening verlengen met een geldigheidsduur van 2 maanden vanaf de datum van heropening.

Openingstijden Restaurant

Di t/m Do

9:30 tot 18:00


Vr & Za

9:30 tot 22:00


Zo

9:30 tot 18:00OPENINGSTIJDEN KEUKEN


LUNCH


Di t/m Zo

11:00 tot 16:30


DINER


Vr & Za

17:00 tot 20:00


Openingstijden IJssalon

Maandag

12:00 tot 21:00


Dinsdag t/m Zondag

11:00 tot 21:00


Openingstijden zijn weersafhankelijk