Afhalen

Geen zin in koken? Of heeft u een bedrijfslunch? Bij Restaurant Ekkelenkamp Ommen kunt ook maaltijden en broodjes afhalen. Makkelijk, snel en lekker! Daarnaast krijgt u bij alle warme maaltijden naast aardappelgarnituur en groenten, ook standaard gemengde sla en frites. Een complete maaltijd! Wij gebruiken altijd de beste producten uit het seizoen, dat zorgt voor een afwisselend menu. U heeft de keuze uit vlees, vis en vegetarisch. Geen zin in een grote maaltijd, maar wel iets makkelijks en lekker eten? U kunt ook diverse pannenkoeken en soep bij ons afhalen.

Heeft u een bedrijfslunch, of wilt u gewoon een heerlijk broodje? Wij serveren broodjes met diverse soorten beleg. Van ham en/of kaas, tot kroket en frikandel. Liever iets luxer beleg? Ga dan voor carpaccio of gerookte zalm. U heeft de keuze uit een bolletje of stokbrood, maar voor een meerprijs kunt u ook gaan voor waldkorn. Bij bestelling van grotere hoeveelheden broodjes krijgt u korting die kan oplopen tot 15%.

Afhaalmaaltijden en belegde broodjesย  (pdf).

Hapjes en salades

Geeft u een feestje of serveert u lunch? Bij ons kunt u salades en hapjes bestellen. Wij hebben onder andere de keuze uit huzarensalade en zalmsalade, maar ook voor vegetarische salade kunt u bij ons terecht. Gevuld ei op uw salade? Dat kan! Vanaf 6 personen worden de salades standaard met gevulde eieren gemaakt. U kunt uw salade ook uitbreiden met stokbrood en kruidenboter. Geen zin om uren in de keuken te staan en alle hapjes te maken voor uw verjaardag of feest? Wij maken ze graag voor u. Wij maken hapjes schalen vanaf 25 hapjes. Wilt u meer informatie welke hapjes er op onze hapjes schalen zit? Neem dan contact met ons op via onderstaand nummer.

Salades en Hapjes (pdf).

Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Bel naar 0529 – 45 17 82. Wij helpen u graag verder!

Openingstijden Restaurant

Restaurant Gesloten

tot nader order


IJssalon Geopend

openingstijden zie hieronder


Openingstijden IJssalon

Maandag t/m Vrijdag

gesloten


Zaterdag

11:00 - 18:00 uur


Zondag

12:00 - 18:00 uur


Openingstijden zijn weersafhankelijk