Reserveer nu: 0529 – 45 17 82

Afhalen

Kerst Ekkelenkamp 2020

Dit jaar is alles anders, daarom hebben wij speciaal voor deze kerst een heerlijk menu voor u gemaakt zodat we toch een beetje samen zijn.

Het enige wat u hoeft te doen is het samen te stellen, thuis op te warmen en genieten.

Ook kunt u, net als voorgaande jaren, onze huisgemaakte patisserie en salades bestellen voor kerst.

U kunt dit alles bestellen via info@ekkelenkamp-ommen.nl of telefonisch via telefoonnummer 0529-451782

Op donderdag 24 december kunt u de gebaksbestelling vanaf 9:00 uur ophalen in ons restaurant. De salades en de kerstmenu’s kunt u ophalen vanaf 13:00 uur.

Na de kerstdagen kunt u natuurlijk weer terecht bij ons voor de bestelling van de oliebollen, appelflappen en appelbeignets.

Misschien heeft u al wat via de social media voorbij zien komen, Ekkelenkamp ijs de Wintereditie.

Afgelopen weekend zijn we daar mee begonnen en het was super! Daarom gaan we hier de komende weekenden mee door. Uiteraard op een verantwoorde wijze en volgens alle geldende maatregelen.

Wat dacht u van een warme wafel met ons overheerlijke vanille softijs en warme bosvruchtensaus, een lekkere sorbet met winterse appelcompote, een appelbeignet of appelflap met softijs.

Liever geen ijs? Dan hebben we ook onze welbekende snert, een heerlijk broodje rookworst of een saucijzenbroodje.

Er is voor elk wat wils.

Voor de actuele assortimentslijst kunt u terecht op onze website.

Namens familie Ekkelenkamp en het hele team wensen wij u alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar.

We hopen u snel weer in ons restaurant te mogen ontvangen.

Familie en team Ekkelenkamp


Ekkelenkamp kerstbox 2020

Assoritimentslijst kerst patisserie 2020


Helaas is ons restaurant gesloten door de corona maatregelen. En zijn er momenteel geen maaltijden en broodjes af te halen zoals u van ons gewend bent. Voor ons huidige assortiment to go! check onze nieuwsberichten op de homepagina van deze website.

Geen zin in koken? Of heeft u een bedrijfslunch? Bij Restaurant Ekkelenkamp Ommen kunt ook maaltijden en broodjes afhalen. Makkelijk, snel en lekker! Daarnaast krijgt u bij alle warme maaltijden naast aardappelgarnituur en groenten, ook standaard gemengde sla en frites. Een complete maaltijd! Wij gebruiken altijd de beste producten uit het seizoen, dat zorgt voor een afwisselend menu. U heeft de keuze uit vlees, vis en vegetarisch. Geen zin in een grote maaltijd, maar wel iets makkelijks en lekker eten? U kunt ook diverse pannenkoeken en soep bij ons afhalen.

Heeft u een bedrijfslunch, of wilt u gewoon een heerlijk broodje? Wij serveren broodjes met diverse soorten beleg. Van ham en/of kaas, tot kroket en frikandel. Liever iets luxer beleg? Ga dan voor carpaccio of gerookte zalm. U heeft de keuze uit een bolletje of stokbrood, maar voor een meerprijs kunt u ook gaan voor waldkorn. Bij bestelling van grotere hoeveelheden broodjes krijgt u korting die kan oplopen tot 15%.

Hapjes en salades

Geeft u een feestje of serveert u lunch? Bij ons kunt u salades en hapjes bestellen. Wij hebben onder andere de keuze uit huzarensalade en zalmsalade, maar ook voor vegetarische salade kunt u bij ons terecht. Gevuld ei op uw salade? Dat kan! Vanaf 6 personen worden de salades standaard met gevulde eieren gemaakt. U kunt uw salade ook uitbreiden met stokbrood en kruidenboter. Geen zin om uren in de keuken te staan en alle hapjes te maken voor uw verjaardag of feest? Wij maken ze graag voor u. Wij maken hapjes schalen vanaf 25 hapjes. Wilt u meer informatie welke hapjes er op onze hapjes schalen zit? Neem dan contact met ons op via onderstaand nummer.

Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Bel naar 0529 – 45 17 82. Wij helpen u graag verder!

Openingstijden Restaurant

Restaurant Gesloten

tot nader orde


Patisserie Gesloten

tot nader orde


Openingstijden IJssalon

Wintereditie Gesloten

tot nader orde