Reserveer nu: 0529 – 45 17 82

Lunchen Ommen

Terras Restaurant Ekkelenkamp

Dinsdag t/m zondag geopend van 12:00 tot 18:00 uur

 

Ekkelenkamp To Go

Dinsdag t/m Zondag geopend vanaf 10:00 uur


Zoekt u een sfeervol restaurant of terras om te lunchen in Ommen? Bij Restaurant Ekkelenkamp in Ommen is lunchen altijd een succes. Op onze uitgebreide lunchkaart vindt u verschillende gerechten die passen bij elk moment. Het restaurant is zeer sfeervol en op mooie dagen is het terras een heerlijke plek om te zijn.

Lunchen Ommen: gezellig en lekker!

Op onze lunchkaart staat heel veel verschillende gerechten. Denk bijvoorbeeld aan het welbekende 12-uurtje. U krijgt dan een kop soep naar keuze, 2 sneetjes vloerbrood met kaas, salade en een Amsterdamse kroket. Dit is inclusief koffie, thee, melk of karnemelk. Voor de grote trek is er natuurlijk ook de uitsmijter carpaccio en de fish and chips.

We serveren heerlijke broodjes met bijvoorbeeld beenham en honing-mosterdsaus, carpaccio en zalm. Dan zijn er nog heerlijke soepen, frisse salades en  uitsmijters. Ook serveren we pannenkoeken voor groot en klein. Een warme snack? Dat kan natuurlijk ook met kipsaté, een bal gehakt of Amsterdamse kroketten.

Bekijk de lunchkaart direct online

Reserveren

Voor lunchen Ommen nodigen we u dus van harte uit in ons sfeervolle restaurant. U kunt een tafeltje reserveren om zeker te zijn van een tafel, maar gewoon langskomen kan natuurlijk ook altijd! Bij mooi weer serveren wij de lunch ook op ons grote terras. Reserveren kan via 0529 – 45 17 82.

 

Openingstijden Restaurant

Restaurant (Terras)


Dinsdag t/m Zondag

12:00 tot 18:00


Ekkelenkamp To Go (snackloket)


Dinsdag t/m Zondag

10:00 tot 19:00


Patisserie (afhalen op bestelling)


Dinsdag t/m Zaterdag

10:00 tot 19:00


Openingstijden IJssalon

Maandag t/m Vrijdag

11:00 tot 21:00


Zaterdag & Zondag

11:00 tot 21:00


Openingstijden zijn weersafhankelijk