Reserveer nu: 0529 – 45 17 82

Patisserie


Onze patisserie is geopend voor het afhalen van uw bestelling.

Geef uw bestelling telefonisch; 0529-451782 of via de mail; bestellen@ekkelenkamp-ommen.nl

De bestelling is dinsdag t/m zaterdag vanaf 10:00 uur af te halen via ons snackloket.


In ons restaurant kunt u niet alleen genieten van heerlijke gerechten van onze menukaart, ook kunt u genieten van een kopje koffie of thee met een huisgemaakt gebakje. De patisserie heeft al sinds de jaren 50 een prominente plek in ons restaurant Ommen.

Inmiddels staat de derde generatie Ekkelenkamp aan het roer van het restaurant en de ijssalon, maar de tweede generatie W. Ekkelenkamp (inmiddels de zeventig gepasseerd) is nog altijd te vinden in de patisserie. Een plek waar hij zich helemaal thuis voelt. Elke dag wordt er nagedacht over nieuwe smaken en nieuwe soorten gebak.

15 soorten gebak

Wilt u komen genieten van een gebakje bij uw kopje koffie? We maken elke dag zo’n 15 verschillende soorten verse gebakjes en taarten. U kunt daarom bij ons ook gebak bestellen voor uw eigen gelegenheden. Bent u benieuwd naar de verschillende soorten? Bekijk dan hier ons aanbod gebak.

Probeer eens iets anders

Natuurlijk is een appeltaartje met slagroom altijd lekker, maar juist bij Ekkelenkamp is het leuk om eens iets anders te proberen. Houdt u van chocolade? Dan is in het winterseizoen ons Sachergebak een echte aanrader. Dit is een chocoladetaartje gevuld met chocoladebavarois, likeurkersen, frambozen-bessenmoes afgemaakt met chocoladeglazuur.

In het zomerseizoen raden wij u ons verse aardbeien gebak aan. Dit gebakje is gemaakt van yoghurt aardbeienbavarois en is afgewerkt met verse aardbeien. De yoghurtbavarois is gemaakt van verse yoghurt van Puur Vechtdal en de aardbeien komen ook uit het Vechtdal: Tuinderij Ernie van der Kolk in Dalfsen.

 

Openingstijden Restaurant

Restaurant (Terras)


Dinsdag t/m Zondag

12:00 tot 18:00


Ekkelenkamp To Go (snackloket)


Dinsdag t/m Zondag

10:00 tot 19:00


Patisserie (afhalen op bestelling)


Dinsdag t/m Zaterdag

10:00 tot 19:00


Openingstijden IJssalon

Maandag t/m Vrijdag

11:00 tot 21:00


Zaterdag & Zondag

11:00 tot 21:00


Openingstijden zijn weersafhankelijk