Reserveer nu: 0529 – 45 17 82

Aanbod gebak

 

Bij Patisserie Ekkelenkamp maken we al jarenlang heerlijk gebak. Alle soorten gebak worden vers bereid. Bekijk hieronder al onze soorten gebak. Bestel ze om mee te nemen of geniet van een taartje naast uw kopje koffie of thee in ons sfeervolle restaurant of op ons gezellige terras.

Diverse punten; (tevens te bestellen in 12pers taarten)

  • Schwarzwalder, chocolade cake gevuld met slagroom, kersen en kirsch likeur, afgemaakt met chocoladeschaafsel
  • Chipolata, luchtige cake gevuld met Zwitserse room, bitterkoekjes, vruchten, rum-rozijnen afgewerkt met marsepein en fondant
  • Tiramisu, huisgemaakte luchtige cake gevuld met tiramisu bavarois en koffie likeur
  • Framboos,harde wener koekbodem, yoghurt-bavarois, luchtige cake afgewerkt met frambozen confiture
  • Citroen Merengue, koekbodem met amandelspijs, gevuld met citroenbavarois en afgemaakt met merengue schuim
  • Cointreau, luchtige cake gevuld met slagroom, cointreau likeur, rozijnen en abrikozenmoes
  • Walnoot-Caramel (winterseizoen), caramelbavarois gevuld met stukjes walnoot, luchtige cake en afgewerkt met caramel
  • Sacher (winterseizoen), huisgemaakte luchtige chocolade punt gevuld met chocoladebavarois, likeurkersen, frambozen-bessenmoes afgemaakt met chocoladeglazuur
  • Amaretto (winterseizoen), luchtige cake gevuld met amarettoslagroom, likeurkersen en bitterkoekjes
  • Verse Aardbeien (zomerseizoen), yoghurt-aardbeienbavarois afgewerkt met verse aardbeien van Ernie van de Kolk
  • Supervlaai (alleen in 8pers. taart), luxe vlaaibodem, gele room, verse kersen, echte bakkersslagroom en huisgemaakte hazelnootschuimplak
  • Appelpunt (alleen in 10 pers. taart), boterkoekbodem, kaneelcake, frisse appels en rozijnen

Divers gebak;

  • Cake Slagroom, slagroomtaart per stuk en in 8, 10, 12,16 en 20pers. taart te bestellen
  • Hazelnoot
  • Bananensoes
  • Marsepein framboos, luchtige cake gevuld met slagroom en frambozen moes, afgewerkt met marsepein
  • Vruchtenvlaai (zomerseizoen)
  • Advocaat (winterseizoen)
  • Mergpijp

Divers banket;

  • Saucijzenbroodje
  • Caramello, gevulde koek met spijs, caramel en walnoten

Bestellen

Wilt u gebak of taart bestellen? Klik dan hier

Wij gaan graag voor u aan de slag!

 

Openingstijden Restaurant

Di t/m Do

9:30 tot 17:30


Vr & Za

9:30 tot 22:00


Zondag (eerste Pinksterdag)

10:00 tot 22:00


Maandag (tweede Pinksterdag)

09:30 tot 22:00


PATISSERIE


Di t/m Za

9:30 tot 17:00


Zo

10:00 tot 17:30



OPENINGSTIJDEN KEUKEN


Lunch


Di t/m Zo

11:00 tot 16:30



Diner


Vrijdag, zaterdag en eerste & tweede Pinksterdag

17:00 tot 20:00


Openingstijden IJssalon

Maandag

13:00 tot 21:00


Dinsdag, woensdag en donderdag

11:00 tot 21:00


Vrijdag

11:00 tot 21:30


Zaterdag & zondag (eerste Pinksterdag)

10:00 tot 21:30


Maandag (tweede Pinksterdag)

10:00 tot 21:30


Of bel: 0529 – 45 17 82