Reserveer nu: 0529 – 45 17 82

Restaurant Overijssel

Restaurant Ekkelenkamp in Ommen is dankzij haar prachtige ligging een perfecte bestemming voor uw lunch of diner. U vindt ons sfeervolle restaurant aan de zuidkant van Ommen, net over de Vechtbrug. Het centrum van Ommen ligt op een steenworp afstand, maar toch bevindt Ekkelenkamp zich midden in de bosrijke omgeving van Overijssel. Dit maakt het dan ook de perfecte locatie voor een hapje en een drankje. Maar natuurlijk ook voor een kopje koffie met gebak uit onze eigen patisserie.

Dineren

Op onze menukaart staan verschillende voor-, hoofd-, en nagerechten waaruit u kunt kiezen en ieder seizoen is er een nieuwe kaart. Zo staan er in het voorjaar uiteraard gerechten met asperges op het menu. In de zomer kunt u kiezen voor heerlijk lichte gerechten. Zodra de herfst aanbreekt maakt onze chef-kok de lekkerste gerechten met wild en in de winter staan er fijne warme winterse gerechten op het menu. Ons vakkundige personeel adviseert u graag over de best passende wijnen. Bekijk hier de actuele menukaarten.

Plategerechten

Natuurlijk is het ook mogelijk om de gerechten los te bestellen. Buiten de kaart om kunt u kiezen uit verschillende plategerechten. U krijgt hier frietjes en salade bij geserveerd.

Voor onze kleine gasten

Ook met onze kleine gasten wordt rekening gehouden. Zij kunnen kiezen voor een speciaal kindermenu of verschillende losse gerechten. Ook kunt u gebruik maken van onze veilige kinderstoel.

Gebak uit eigen patisserie

Wilt u na een wandeling door het mooie Overijssel even genieten van een kopje koffie met gebak uit onze eigen patisserie? Ekkelenkamp Restaurant Overijssel heeft een ruim aanbod aan taarten en andere lekkernijen, die elke dag vers gemaakt worden. Of gaat u voor ons alom bekende softijs of schepijs? IJssallon Ekkelenkamp serveert namelijk al sinds 1960 het lekkerste softijs van Ommen en omstreken en is een waar begrip in heel Overijssel.

Tot ziens bij Ekkelenkamp Restaurant Overijssel

Ons gastvrije en vriendelijke personeel heet u graag welkom in ons moderne en warm ingerichte restaurant Overijssel. Laat u verrassen door de heerlijke gerechten, bereid onder leiding van onze chefkok.

Om teleurstelling te voorkomen vragen we u van te voren te reserveren.

Openingstijden Restaurant

Di t/m Do

9:30 tot 17:30


Vr & Za

9:30 tot 22:00


Zondag

10:00 tot 18:00


PATISSERIE


Di t/m Za

9:30 tot 17:00


Zo

10:00 tot 17:30OPENINGSTIJDEN KEUKEN


Lunch


Di t/m Zo

11:00 tot 16:30


Diner


Vrijdag en zaterdag

17:00 - 20:00


Openingstijden IJssalon

Maandag

13:00 tot 22:00


Dinsdag t/m zondag

10:00 tot 22:00


Of bel: 0529 – 45 17 82