Reserveer nu: 0529 – 45 17 82

Restaurant Den Ham

Wilt u uit eten in een gastvrij en sfeervol restaurant in de buurt van Den Ham? Restaurant Ekkelenkamp in Ommen is de perfecte bestemming voor uw lunch of diner, vanwege haar prachtige ligging en heerlijke gerechten. Aan de zuidkant van Ommen, op nog geen 10 km van Den Ham, vindt u ons sfeervolle restaurant. Het centrum van Ommen ligt op een steenworp afstand, maar toch bevindt Ekkelenkamp zich midden in een bosrijke omgeving. Dit maakt het de perfecte locatie voor een hapje en een drankje, maar natuurlijk ook voor een kopje koffie met gebak uit onze eigen patisserie.

DinerenRestaurant Den Ham

Wanneer u bij ons komt dineren heeft u de keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Ieder seizoen staan er nieuwe gerechten op de kaart, passend bij het seizoen. Wat dacht u van asperges in het voorjaar, heerlijke lichte gerechten in de zomer, wild in de herfst en warme winterse gerechten in de winter? Of gaat u liever voor een plate-gerecht? Ook dat is mogelijk. Bekijk hier de onze menukaarten.

Lovende recensies

De heerlijke gerechten, gastvrije sfeer en het vakkundige personeel leveren ons restaurant nabij Den Ham al jaren lovende recensies op, waar wij erg trots op zijn. “Bijzonder lekker gegeten, de gerechten waren prima samengesteld. De service is goed en de obers waren zeer behulpzaam. Een restaurant om een volgende keer naar terug te gaan.”, schrijft één van onze gasten. Het is dan ook ons doel om uw restaurantbezoek zo prettig mogelijk te maken. Bekijk onze recensies hier.

Gebak uit eigen patisserie Restaurant Ekkelenkamp

Wilt u na een wandeling in de regio van Den Ham even genieten in ons restaurant van een kopje koffie met gebak uit onze eigen patisserie? Wij hebben een ruim aanbod aan taarten en andere lekkernijen. Deze worden elke dag vers voor u gemaakt. Of gaat u voor een ijsje van onze IJssalon Ekkelenkamp? Ons softijs is al sinds 1960 een begrip in zowel Ommen als Den Ham.

Ekkelenkamp Restaurant Den Ham Ommen

Komt u vanuit Den Ham? Met de auto bereikt u ons restaurant in slechts 10 minuten. Neemt u hiervoor de N341 richting Ommen. Gaat u liever met de fiets? In ongeveer 30 minuten fietst u door de mooie bosrijke omgeving vanuit Den Ham naar Ommen, waar u ons vindt net voor de Vechtbrug. Ons gastvrije en vriendelijke personeel heet u van harte welkom!

Wij vragen u van te voren te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Openingstijden Restaurant

Di t/m Do

9:30 tot 17:30


Vr & Za

9:30 tot 22:00


Zondag

10:00 tot 18:00


PATISSERIE


Di t/m Za

9:30 tot 17:00


Zo

10:00 tot 17:30OPENINGSTIJDEN KEUKEN


Lunch


Di t/m Zo

11:00 tot 16:30


Diner


Vrijdag en zaterdag

17:00 - 20:00


Openingstijden IJssalon

Maandag

13:00 tot 22:00


Dinsdag t/m zondag

10:00 tot 22:00


Of bel: 0529 – 45 17 82