Reserveer nu: 0529 – 45 17 82

Genomineerde ijssmaken door naar stemronde

Van Frikandel-speciaalijs tot bierijs, van schuimblokijs tot suikerspinnenijs. Wij zijn de afgelopen weken bedolven onder de nieuwe ijssmaken die ijsliefhebbers konden insturen op www.jouwijs.nl, naar aanleiding van ons 80-jarig bestaan. De negen ijsjes die doorgaan naar de stemronde zijn zojuist bekend gemaakt op www.jouwijs.nl

Met honderdenden inzending aan ijssmaken was het geen eenvoudige klus voor eigenaar Ron Ekkelenkamp en collega’s om er negen uit te kiezen. “We hebben gekeken naar haalbaarheid, originaliteit en natuurlijk smaak. Sommige ijsjes hebben we al eens verkocht in onze ijssalon, die vielen dan ook direct af omdat ze niet meer origineel zijn. Qua smaak leek niet alles ons even lekker, zoals het veelbesproken frikandel-speciaalijs. Uiteindelijk is het gelukt om negen ijsjes te kiezen waar we zelf in ieder geval erg enthousiast over zijn!”

Stemmen op www.jouwijs.nl

Slechts één van deze smaken gaat écht gemaakt worden. Welke, dat laat Ron aan zijn klanten over. “Nu is het aan onze klanten welk ijsje ze het liefst in onze ijssalon terugzien!” Iedereen kan tot 11 juni stemmen op zijn lievelingsijsje op www.jouwijs.nl. De winnaar wordt in de week van 11 juni bekend gemaakt en vanaf midden juni is de nieuwe ijssmaak verkrijgbaar bij ons. De bedenker van deze smaak mag dit ijsje de hele zomer gratis eten!

De ijsjes die doorgaan naar de stemronde zijn:

 


Openingstijden Restaurant

Dinsdag

Geopend vanaf 9:30 tot 18:00


Woensdag t/m Zaterdag

Geopend vanaf 9:30 tot +\- 22:00


Zondag

Geopend vanaf 11:00 tot 18:00


Maandag gesloten


Keuken Woensdag t/m Zaterdag

Geopend vanaf 11:00 tot 20:00


Keuken Dinsdag & Zondag

Geopend vanaf 11:00 tot 16:30Openingstijden feestdagen

Zie Contact / Openingstijden FeestdagenBedrijfsvakantie 2020

Ma 6 Jan t/m Zo 19 Jan


Openingstijden IJssalon

IJssalon Gesloten

Medio Maart 2019 weer geopend


Openingstijden zijn weersafhankelijk. Belt u gerust voor actuele openingstijdenReserveer nu: 0529 – 45 17 82