Reserveer nu: 0529 – 45 17 82

Nieuwe zomer menukaart bij Restaurant Ekkelenkamp

We passen onze menukaart altijd aan op het seizoen dus ook deze zomer komen we weer met een vernieuwde menukaart. Op de zomer menukaart vindt u uiteraard weer ons 3 – gangen keuzemenu voor €28,50. Voor dit bedrag kunt u kiezen uit alle voor-, hoofd- en nagerechten van onze kaart. Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe avondkaart en de lunchkaart? Bekijk deze dan alvast online!

Diner kaart
Lunchkaart

Kabeljouwfilet, rib roast en parelhoen

Kom op een mooie zomerse avond genieten van onze diner kaart. U bent welkom op ons gezellige terras, maar u kunt natuurlijk ook in ons sfeervolle restaurant een tafeltje reserveren. Start uw diner bijvoorbeeld met een Griekse salade met fetakaas, paprika, ui, olijven en malse kippendij of met de gemarineerde zalm. Vervolg uw diner met gekonfijte parelhoen met jus van sinaasappel, rib roast van het varken met een honing-tijmjus of kabeljauwfilet met een krokante kruidenkorst en een saus van schaaldieren. Liever vegetarisch? We serveren ook een heerlijke groentestrudel met tomatensalsa.

Voor veel mensen is een diner niet compleet zonder dessert. Gelukkig biedt onze dessertkaart keuze genoeg! Kies bijvoorbeeld voor de panna cotta met vanille en citrus geserveerd met Vechtdal aardbeien of ga voor de chocolade brownie met huisgemaakt perenijs. We doen trouwens bij bijna alle gerechten een wijnsuggestie. Zo maakt u de beleving bij Restaurant Ekkelenkamp compleet.

Wilt u de complete zomer menukaart bekijken? Klik hier. Reserveer alvast een tafeltje!

Uitgebreid lunchen

Bent u benieuwd naar de complete lunchkaart? Klik dan hier.


Openingstijden Restaurant

Dinsdag t/m Zaterdag

Geopend vanaf 9:30


Zondag

Geopend vanaf 10:00


Maandag gesloten


Keuken Dinsdag t/m Zaterdag

Geopend vanaf 11:00


Keuken Zondag

Geopend vanaf 11:00


Feestdagen geopend (aangepaste kaart)


Openingstijden IJssalon

IJssalon di t/m vr 11:00-21:00

za & zo 10:30 - 21:00


Openingstijden zijn weersafhankelijk. Belt u gerust voor actuele openingstijden

Feestdagen geopendReserveer nu: 0529 – 45 17 82