Reserveer nu: 0529 – 45 17 82

Nieuwe menukaart bij Restaurant Ekkelenkamp!

De menukaart in ons restaurant wisselt altijd mee met de seizoenen en dus is het nu ook weer tijd voor een nieuwe menukaart. Een kaart met daarop gerechten die goed aansluiten bij het najaar. Heerlijk om op een natte en koude dag aan te schuiven in ons sfeervolle restaurant en te genieten van bijvoorbeeld hertenbiefstuk of de roodbaarsfilet met kruidenrisotto.

Herfstige voorgerechten

Start uw drie gangen diner bij Restaurant Ekkelenkamp met de hertenham met een chutney van cranberry of het trio van vis: gerookte zalm, gerookte makreel en gebakken gamba met limoenmayonaise. Een traditionele rundercarpaccio met truffelmayonaise, oude kaas en pijnboompitten vindt u natuurlijk ook op de kaart. Eet u liever vegetarisch? Kies dan voor de kastanje champignons in een krokant jasje met Bleu de Wolvega en balsamico.

Alle voor- en hoofdgerechten bekijken? Ga hier naar de menukaart.

Vervolg uw diner met bijvoorbeeld de zalmmoot met witte wijnsaus of de hazenpeper geserveerd met een stamppotje en een compote van rood fruit. Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een frisse salade en frites met fritessaus.

Bij Restaurant Ekkelenkamp stelt u zelf een 3 gangen diner samen en dat voor slechts €28,50. Direct een tafel reserveren? Bel 0529 – 45 17 82.

Voor de verfijnde vleesliefhebber

Speciaal voor de echte vleesliefhebbers serveren we ook een mooie Ierse Ossenhaasbiefstuk. Dit is een prachtig stuk vlees van ongeveer 200 gram en we serveren daar een smaakvolle jus van rode port bij.

Wilt u passende wijnen drinken bij de gerechten? Op onze menukaart vindt u bij de gerechten specifieke wijnsuggesties. Heeft u meer vragen over de wijnen? Wij geven u natuurlijk ook graag advies aan tafel.

Nagerechten

Uw 3 gangen diner sluit u pas echt goed af met een lekker dessert. Denk hierbij aan een Tarte Tatin: omgekeerde appeltaart met vanilleroomijs en bosvruchten of bananen cheesecake met huisgemaakt gezouten karamel ijs. Bent u een liefhebber van kaas? Kies dan voor de kaasplank met verschillende soorten boerderijkaas, huisgemaakte chutney en rozijnenbrood. We adviseren daar een heerlijke Delaforce Fine ruby rode port uit Portugal bij.

Reserveren

Wilt u graag komen proeven van onze nieuwe menukaart? Reserveer dan een tafel in ons sfeervolle restaurant. Bel 0529 – 45 17 82.


Openingstijden Restaurant

Dinsdag t/m Zaterdag

Geopend vanaf 9:30


Zondag

Geopend vanaf 11:00


Maandag gesloten


Keuken Dinsdag t/m Zaterdag

Geopend vanaf 11:00


Keuken Zondag

Geopend vanaf 12:00


Openingstijden IJssalon

3 november gaan we sluiten en zullen begin voorjaar 2018 weer geopend zijn.



Reserveer nu: 0529 – 45 17 82